Tillbehör till en iPad mini


Kan du inte vara utan din dator? Då hör du förmodligen till de personer som investerat i en iPad mini.

Den behändiga, bärbara surfplattan har åtnjutit stor popularitet sedan den första generationen släpptes 2012. Som namnet antyder är den mindre än en vanlig iPad och därför lättare att alltid bära med sig. Det faktum att den lilla surfplattan alltid finns i väskan innebär att det är en god idé att investera i några grundläggande, smarta tillbehör.

Skal och fodral

Följer plattan med överallt, bör den skyddas med ett skal. Här finns mycket att välja mellan. Du kan till att börja med investera i enkla skal som funkar som skydd mot repor och damm. Dessa kommer ofta i flera spännande färger och mönster som gör det möjligt att uttrycka sin egen personliga stil med hjälp av paddan.

Reser man mycket, kan man överväga att skaffa ett större fodral med plats också för hörlurar, USB-minne, penna, nätadapter och kablar.

Kanske man behöver ett skal som skyddar mot stötar – då kan ett gummerat skal vara en god idé. Om man tittar mycket på film i sin surfplatta kan ett fodral som kan ställas i två olika vinklar göra filmtittandet bekvämare.

Hörlurar och tangentbord

Använder du din iPad mini till underhållning kommer du garanterat vilja ha bra hörlurar. Har du någon gång upplevt skillnaden mellan riktigt billiga lurar och den dyrare sorten, kommer du aldrig att vilja gå tillbaka till de billiga. Bose är kända för att tillverka bra hörlurar. Musik och filmer kommer att låta otroligt mycket bättre.

Behöver du skriva jobbmail på resande fot? Ett externt tangentbord gör då livet enklare och många är bärbara i och med att de finns monterade inuti vanliga fodral. En styluspenna gör surfandet enklare – särskilt under kalla dagar då fingrarna inte är varma nog att få touchskärmen att reagera!