Se film på iPad


Möjligheten att titta på film och serier vart du än är och när du än vill har aldrig varit större. Med en surfplatta eller mobiltelefon har du möjlighet att när som helst se din favoritfilm eller serie direkt i handen med förvånansvärt bra ljud och bild. Surfplattan har även blivit en stor succé för barnfamiljer på resa där barnen kan fokusera på spel och filmer och de vuxna på vägen.

Överföra filmer till iPad

De flesta har sina filmer sparade på datorn men för att kunna överföra dem till en iPad krävs programmet iTunes. Har du inte tillgång till iTunes eller kanske använder en arbetsdator kan du istället följa en guide Macworld har gjort som visar hur du ska gå tillväga.

3722532-open-books-and-blank-screen-ipad-3-concept

Tillbehör

Efter ett tag kan surfplattan bli varm och krånglig att hålla i med bara händerna eller ha i knät. För att optimera filmupplevelsen och på ett bekvämt sätt kunna använda din iPad även till andra sysslor rekommenderas speciella hållare. Vid behov finns även hållare för bilen och båten. Om du reser mycket med din iPad och ser på film samtidigt kan även välfungerande hörlurar vara ett bra alternativ.

Filmer

Alla har inte tillgång till filmer på sin dator, men då finns istället möjligheten att se på film i webbläsaren. På senare tid har en stor mängd företag börjat erbjuda tjänster som gör det möjligt att titta både online och offline på sina favoritfilmer och serier. Netflix är ett exempel på en sådan tjänst, även Viaplay och andra stora företag inom branschen har denna tjänst. Dessa två är betaltjänster och är väldigt populära då de håller hög kvalitet och garanterar kontinuerlig förnyelse av utbud.