Program till teven


När man väl införskaffat en bra tv men härligt ljud känns det kanske som det vanliga programutbudet är lite tråkigt.

Och att köpa till fler kanaler kan vara dyrt och man får med flera kanaler som man egentligen inte vill ha eftersom det oftast är ett paketabonnemang som man inte kan ändra på.

Därför kanske en kanalbox inte är för alla. Då finns det som tur är andra lösningar. Har man exempelvis köpt in en SmartTv så följer det med massvis med funktioner. Koppla upp TV: n direkt till internet och plötsligt har du tillgång till YouTube. Och sedan kan man också hitta alla program som sänds via webbtv såsom SVTPlay och de andra kanalerna. Man behöver inte längre passa tider.

Vill man hellre ha ett större utbud filmer och serier ska man skaffa Netflix. Deras tjänst är billigt med tanke på hur många filmer och serier de har. De är även duktiga på att uppdatera tjänsten med mer material. Här finns det filmer inom alla kategorier och ens favortiserier från både Sverige och USA.

Är man intresserad av mer dramatisk, välgjord underhållning för de äldre i familjen så rekommenderar vi HBO. Deras abonnemang ger en tillgång till alla deras serier: det är bara här du kan få din dos av Game of Thrones och True Blood. HBO fokuserar mer på kvalité och riktigt välskrivna serier. De har även tittarfavoriten Hannibal i sitt utbud.