Lär dig mer om poker online


onlinepoker_253696585

På internet finns flera bra pokerresurser för den som är intresserad av att börja spela online. Här tittar vi främst på dessa källor: Poker.se och svenska tidningar.

Poker.se

Behöver du en bra introduktion till poker på svenska? Då kan du söka dig till högt rankade poker.se där allt inom poker tas upp. Vilken spelsajt skall jag välja? Vilka pokerrum har den typ av spel som jag vill spela och min insatsnivå? Sådana frågor kan du få bra svar på genom en informationsspäckad sajt. De har även sin egen pokerskola där de tipsar både nybörjare och erfarna spelare om hur de kan förbättra sitt spel. Och som om inte det vore nog finns några av de absolut främsta pokerbloggarna på poker.se och delar med sig av sina historier och tips om poker. Man kanske tror det skulle vara nog, men sajten inkluderar även ett forum där pokerspelare kan mötas, prata strategi, dela med sig av roliga pokerhistorier eller vad som helst de än vill diskutera.

Nyheter om poker

Att studera de bästa spelarna är lärorikt. Att ha koll på vem som är vem i pokervärlden när du börjar spela är också bra, så att du vet när du sitter till bords med ett riktigt proffs. Därför bör du följa pokernyheter och dessa hittar du i Sverige framförallt på Expressen och Aftonbladet. Aftonbladet har en egen pokersektion och har ett öga på alla de stora eventen i pokervärlden och rapporterar dem för alla som kan tänkas vilja läsa.