Komplement till TV:n


När man har köpt en ny tv är det plötsligt lite roligare att se på film och reklam. Allting är så nytt och grafiken så skarp och tydlig. Den har säkert en massa nya, spännande funktioner som man gärna vill lära sig (utan att behöva läsa instruktionsboken). Vi vill mena att det går att få en ännu mer fantastisk tv-upplevelse tack vare några viktiga komplement. 

lcd-tv

Högtalare, Surroundsystem

En skarp och stor bild är ju bara hälften av en trevlig upplevelse framför tv:n. Den andra hälften är ju ljudet. Utan bra ljud förstörs upplevelsen markant. Efter man köpt ny tv ska man nog börja spara igen för att köpa in schyssta högtalare. Det finns trådlösa surroundsystem så du slipper kablarna. Nyaste tekniken är ju en smal centerhögtalare som skickar ut 3D-ljud utan att du behöver flera högtalare.

Kanalbox

Grundutbudet i lägenheter är oftast väldigt smal, i värsta fall får du sex kanaler att zappa mellan och vi i Sverige är ju van vi så mycket mer. Alternativen är ju att skaffa en boxer av något slag. Då kan man även få tillgång till lärorika kanaler som Discovery och Animal Planet. Du får även lite mer humor med 3:an och 5:an samt chansen att sträckse mäklarrealityserier på 11:an.  Vissa kanalboxar låter dig även välja precis de kanaler du vill ha så du slipper betala stora summor för de fyra-fem kanaler som du vill åt. Med en Dreambox kan du också programmera funktionerna själv samt ta emot både Canal+ och Viasat om du vill ha alla kanaler som finns. Med en dreambox kan du också installera plug ins för att streama över dator och mobilen samt installera specialutgåvor av spel som passar boxen!