Framtidens teknik


digitalt-hem

Vi är många som fascineras av dagens teknik och undrar hur det kommer att se ut i framtiden och med framtidens teknik. De som växer upp idag får lära sig relativt snabbt hur den nya tekniken fungerar och har inga problem med detta.

Bara för några år sedan så var en Internetuppkoppling i våra hem en ovanlighet och idag så sitter vi med våra mobiler och surfplattor till stor del uppkopplade via Internet, antingen via WiFi eller 4G. Vi kopplar upp oss oavsett var vi befinner oss och den tekniken utvecklas konstant och blir snabbare och snabbare för vart år som går.

Tekniken och tillbehören till våra surfplattor och smarta telefoner utvecklas också. Dagens moderna iPad-fodral innehåller betydligt mer än de skal som kom i början av iPad eran. Idag så är det mer än ett skydd, du kan få plats med annat i ditt fodral än just din iPad.

Vad kommer då härnäst som ny teknik? Ja, den som ändå hade en magisk glaskula som man kunde se in i framtiden med. Tekniken utvecklas konstant och vi hänger med så gott vi kan. Om vi ska sia om något så kommer nog hemmen att bli ännu med digital än vad de är idag. Tekniken i hemmet kommer troligtvis att bli mer avancerad och mycket av det vi använder oss av idag kommer att vara digitaliserad och vi kan sköta saker och ting hemma fast vi till exempel är på jobbet.