Följ VM i sommar


I sommar är det fotbollsfest. VM i Brasilien kommer att följas av miljoner människor över hela världen.

Hur kan du se matcherna?

Om man vill se matcherna finns det många möjligheter. SVT och TV4 har delat upp sändningarna mellan sig. TV4 kommer bland annat att visa Argentinas samtliga matcher samt finalen, som kommer att sändas på TV4 den 13 juli klockan 21.00.

Det går även att titta på matcherna på webben. De som i Sverige levererar gratis webbström är SVT och TV4. Befinner man sig utanför Sverige kan man dessvärre inte använda sig av dessa strömmar. Av licensskäl kan de inte visas utomlands. Då får man leta efter en ström på de kanaler som sänder matcherna i landet där man befinner sig.

Kan man inte se matcherna gratis via datorn eller Tv:n, kan man bege sig till en bar. De flesta barer visar alla matcher och för priset av en drink får du se dem på en stor skärm tillsammans tillsammans med andra fotbollsintresserade.

Mer information

Följer du matcherna, är det kul att hänga med i matchanalyser, förhandsrapporter och annat. Speltips finns att hitta på många ställen på nätet. Den som är intresserad av betting kan besöka Tippat för att se odds på aktuella och kommande matcher.

Matchinformation hittar man bland annat på fotbollskanalen.se och på svt.se. Matchtider, förväntningar, resultat och en hel del kringsnack kommer att finnas där.