Extra tillbehör till dator


Det är först när man skaffat sig en dator och en mobil som man inser att det behövs en del extra tillbehör till dessa enheter. Till en början så kanske man klarar sig rätt så bra men ju mer man använder en dator och mobil så inser man att det är vissa saker som man måste skaffa sig.

Vissa tillbehör gör att man säkrar upp sin dator som till exempel extern hårddisk, extra laddare och USB minnen är alltid bra att skaffa sig till sin dator. Andra grejer som är bra att ha till sin dator kan vara en datorväska som skydda den när man är ute och reser.

Program som är ett måste är ett antivirusprogram som skyddar din dator från angrepp av virus och annat som kan skapa stora problem med din dator. Se till att alltid ha ett uppdaterat virusskydd. Det finns bra program som ibland är gratis och ibland kostar pengar.

Har du lite datorvana så kanske du redan har koll på vilka gratisprogram du vill installera, annars så kolla med någon som kan detta och som kan hjälpa dig med vad kan vara bra att installera. Om du inte har någon koll så installera inget extra i din dator.